Suzanne van Bunnik

Mr. Van Bunnik is in januari 2008 begonnen als strafrechtadvocaat en sinds 2014 verbonden aan Coumans en Van Gaalen Strafrechtadvocaten. Naast commuun (jeugd)strafrecht (moord, doodslag, inbraken, woningovervallen etc.) is zij specialist op het gebied van Slachtofferrecht.

 

Mocht u slachtoffer zijn van een geweldsmisdrijf dan helpt zij u  o.a. bij het opstellen van het verzoek tot schadevergoeding, bijwonen bij het slachtoffergesprek met het OM  en begeleidt zij u op zitting (ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand).

Zij is lid van de specialisatieverenigingen NVSA (Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten) en Stichting LANGZS (Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers).

 

Mr. Van Bunnik heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en bijspecialisaties geregistreerd:

  • Strafrecht
  • Slachtofferrecht
  • Jeugdstrafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact