Mr. Van den Berg heeft zich per oktober 2019 aangesloten bij Coumans & Van Gaalen Strafrechtadvocaten. Zij wordt door collega’s omschreven als kundig en is zeer betrokken bij haar cliënten, zowel in de cruciale eerste fase na de aanhouding als in aanloop naar en tijdens de inhoudelijke behandeling van de strafzaak.

De praktijk van mr. Van den Berg richt zich volledig op het strafrecht. Het grootste deel omvat commune zaken zoals diefstal/heling, inbraak en mishandeling, maar behelst ook middelgrote hennep- en harddrugszaken (zowel de productie als klein- en grootschalige handel). Zij is daarnaast specialist in het jeugdstrafrecht en zij behandelt cassatieprocedures die lopen bij de Hoge Raad.

Mr. Van den Berg staat veelvuldig cliënten bij in bezwaarprocedures rondom de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en bezwaarschriften tegen de afname van DNA.

Mr. Van den Berg is lid van de NVJSA (Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten).

M: +31 6 29 35 38 10

E: vandenberg@cvgs.nl

mr. Van den Berg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdspecialisaties geregistreerd:

  • Strafrecht
  • Jeugdstrafrecht

     

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.